Capretto

AUTHENTIC LOCAL CUISINE

our menu

genuine ingredients & traditional recipes

casoncelli

AUTHENTIC LOCAL CUISINE

our menu

genuine ingredients & traditional recipes

l'ossobuco

AUTHENTIC LOCAL CUISINE

our menu

genuine ingredients & traditional recipes

Il Gasparo

AUTHENTIC LOCAL CUISINE

our menu

genuine ingredients & traditional recipes

Pasta al ragù

AUTHENTIC LOCAL CUISINE

our menu

genuine ingredients & traditional recipes

previous arrow
next arrow

 

The menu


 

Starters

Marinated sardines with white polenta € 14

Liver mousse with croutons € 12

Artichoke salad with grana and walnuts € 12

Pakora: chickpea batter-fried vegetables with tamarind sauce and chilli sauce € 12

Savoy cabbage roulades € 12

House starter € 12

First courses

Spaghetti with clams € 14

Tortellini in broth € 13

Pasta with meat sauce € 12

Brescia-style Tripe € 10

Brescia-style Casoncelli € 12

Mericonde with butter and sage € 12

Main courses

Brescia-style salted codfish with polenta € 20

Mixed boiled meats, with potato puree, spinach, mostarda (sweet and spicy fruit preserve) and green sauce € 28

Milanese-style braised veal shank with saffron rice flan € 20

Beef chuck in oil with polenta € 20

Chicken curry with basmati rice € 15

Grilled beef fillet with mustard sauce and figs € 22

Selection of cheeses € 12

Sides & Desserts

Sides € 4,00

Desserts € 5,00

Cover charge € 2,50

Gluten free

STARTERS
Artichoke salad with grana and walnuts € 12
Liver mousse with croutons € 12
Pakora: chickpea batter-fried vegetables with tamarind sauce and chilli sauce € 12
House starter € 12

FIRST COURSES
Brescia-style Tripe € 10

SECOND COURSES
Brescia-style salted codfish with polenta € 20
Chicken curry with basmati rice € 15
Grilled beef fillet with mustard sauce and figs € 22
Selection of cheeses € 12

Lactose free

STARTERS
Marinated sardines with white polenta € 14
Liver mousse with croutons € 12
Savoy cabbage roulades € 12
Pakora: chickpea batter-fried vegetables with tamarind sauce and chilli sauce € 12
House starter € 12

FIRST COURSES
Brescia-style Tripe € 10
Spaghetti with clams € 14
Pasta with meat sauce € 12

SECOND COURSES
Mixed boiled meats, with potato puree, spinach, mostarda (sweet and spicy fruit preserve) and green sauce € 28
Octopus salad with potatoes, cherry tomatoes and Taggiasca olives € 19
Beef chuck in oil with polenta € 20
Milanese-style braised veal shank with saffron rice flan € 20
Grilled beef fillet with mustard sauce and figs € 22

I Crostini - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia centro
Il Fritto - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia Centro
Linguine alle verdure - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia Centro
Il Filetto - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia Centro
I Casoncelli - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia Centro
Le Trofie al pesto - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia Centro
I Formaggi - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia centro
I Maccheroni - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia centro
I Crostini - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia centro
Il Fritto - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia Centro
Linguine alle verdure - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia Centro
Il Filetto - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia Centro
I Casoncelli - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia Centro
Le Trofie al pesto - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia Centro
Pasta al Ragù - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia centro
I Formaggi - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia centro
I Maccheroni - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia centro
I Crostini - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia centro
Il Fritto - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia Centro
Linguine alle verdure - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia Centro
Il Filetto - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia Centro
I Casoncelli - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia Centro
Le Trofie al pesto - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia Centro
Pasta al Ragù - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia centro
I Formaggi - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia centro
I Maccheroni - Specialità Trattoria Gasparo - Brescia centro
previous arrow
next arrow